Gloednieuw seizoen Koefnoen

Koefnoen start met de veelbesproken real life soap van Wesley en Yolanthe én Geert Wilders bezoekt David Letterman in New York. De AVRO zendt zaterdag om 21.25 uur uit op Nederland 1.

Na acht succesvolle series is Koefnoen vanaf 11 september 2010 met 8 fonkelnieuwe afleveringen terug op het scherm. Paul Groot en Owen Schumacher leveren hun satirische commentaar op de actualiteit, nieuwe trends en de waan van de dag.

Dit seizoen
Dit seizoen worden de programma’s gepresenteerd vanuit een
nieuwe studio-setting met uiteraard veel imitaties. Een nieuwe reeks commercials en de Rapservice passeren ook de revue. De makers worden ook in deze serie weer bijgestaan door Jeremy Baker, Marjan Luif, Plien en Bianca en vele anderen.

In de eerste aflevering is de veelbesproken real life soap van Wesley en Yolanthe te zien, gaat Geert Wilders op bezoek bij David Letterman en zijn de fractievoorzitters druk aan het werk in paleis Noordeinde. Verder presenteren de mastodonten van de politiek een nieuw tv-format en worden de meest fanatieke suppporters van de Ab Klink-fanclub gevolgd.

Reageren