Golden Oldies op Paaspop

21 Maart 2013 15:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De 70-plussers uit Golden Oldies staan op de bühne van Paaspop. Het optreden is een repetitie voor het uitverkochte concert in Theater Carré van 7 april.

Op de vrijdag voor het paasweekend staan de oudjes op het festival tussen bekende namen als: Will & The People, Skunk Anansie, Racoon en De Kraaien. De kaarten voor het concert in Carré zijn allang uitverkocht, dus als je de rockende bejaarden wil aanschouwen is Paaspop nog een optie. “Carré komt nu heel dichtbij en deze generale op Paaspop is natuurlijk te gek. Het repertoire zit er gelukkig bijna helemaal in! Staan we dan, tussen al die grote namen!”, aldus presentator Ruben Nicolai.

Golden Oldies

In het programma stelt Ruben Nicolai een koor van 30 bejaarde Hagenezen samen om te repeteren voor het concert in Carré. Het is voor sommige oudjes een grote shock om de rocknummers te zingen, maar al gauw zetten ze hun afkeer voor de harde muziek opzij en vinden ze het allemaal best leuk.

Volgende aflevering Golden Oldies

In de volgende aflevering van Golden Oldies zien we hoe de 93e verjaardag van Jopie wordt gevierd. Alle bejaarden mogen mee naar een concert van Status Quo en ze gaan helemaal uit hun dak. Als de koorleden dan ook nog een nummer voor de bandleden mogen zingen tijdens een meet & greet is het feest compleet.

Meer over