Gooische vrouwen tot zover...

Het is alweer een klein jaar geleden dat 1,6 miljoen mensen naar het explosieve einde van het derde Gooische vrouwen-seizoen keken.

Op de bruiloft van Willemijn (Annet Malherbe) en Evert (Leopold Witte) was te zien hoe de bruid samen met haar hartsvriendinnen Cheryl (Linda de Mol), Anouk (Susan Visser) en Claire (Tjitske Reidinga) het cadeau van 'au pair from hell' Tippiwan (Cystine Carreon) uitpakte, waaruit een projectiel tevoorschijn kwam dat seconden aftelde. Nog maar vijf waren er te gaan...

Nieuw seizoen
Ondertussen stond Tippiwan op het punt baby Remi Morero naar het buitenland te ontvoeren. Gaat de bom af? Overleeft iedereen de aanslag? De antwoorden op deze vragen zijn vanaf volgende week te zien in een nieuw seizoen van de succesvolle dramaserie.

Hoogtepunten
Als appetizer – en natuurlijk om nieuwe kijkers te verwelkomen – kunnen we vanavond eerst een uur lang kijken naar de hoogtepunten uit het vorige seizoen, waarin Cheryl haar Martin (Peter Paul Muller) het huis uitgooit, de ongelukkige Claire weer een relatie begint met rijke stinkerd Ernst (Gijs Scholten van Aschat) en Anouk tevergeefs probeert haar seksuele uitspattingen af te zweren.

Afscheid
Tevens is het de laatste kans om nog even te genieten van een briljante Annet Malherbe in de rol van de kakkineuze Willemijn Lodewijkx. De actrice zag een nieuw seizoen niet zitten en heeft het Gooi inmiddels verlaten.

Reageren