Gooische vrouwen vanaf 4 september

De uitzendtijd van het laatste seizoen van Gooische vrouwen is nu definitief bekend. Vanaf vrijdag 4 september kunnen fans van de serie zich nog één seizoen laven aan de avonturen van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien.

Eerder zei Linda de Mol in een interview al dat het einde van de serie op komst was. "(...) Het wordt het laatste seizoen, want het is wel een beetje klaar. We zijn natuurlijk eerst Annet Malherbe kwijtgeraakt en dat hebben we goed opgelost met de rol van Lies Visschedijk."

Hoogtepunt
"Mede daardoor wilden we sowieso nog één seizoen door. Maar het is gewoon ontzettend moeilijk om zo'n grote groep mensen bij elkaar te houden. Ik heb het gevoel dat als er nou nog iemand zou afvallen, dan wordt het minder dan het was en kun je beter op het hoogtepunt stoppen. En na vijf jaar is het voor mij ook wel weer tijd voor iets nieuws."

Cheryl
Maar eerst moeten er nog wat verhaallijnen afgerond worden! Cheryl Morero (Linda de Mol), Claire van Kampen (Tjitske Reidinga), Anouk Verschuur (Susan Visser) en Roelien van Grootheeze (Lies Visschedijk) hebben alles waar je van kunt dromen, maar toch wordt hun bestaan gekenmerkt door vele ups en downs.

Cheryl is compleet in de wolken, totdat ze beseft dat het geluk niet altijd aan haar zijde staat en het ook wel eens minder kan worden. In haar wanhoop trekt ze alles uit de kast om dit te voorkomen en gaat spontaan op paaldansles. Natuurlijk moeten haar beste vriendinnen met haar mee om dit avontuur te delen. Maar of paaldansles de oplossing is?

Anouk
Anouk wil altijd het onmogelijke. Bovenaan haar verlanglijstje staat haar ex-man Tom, die op dit moment zeer gelukkig is met zijn nieuwe vriendin. Maar Anouk zou Anouk niet zijn als ze zich erbij neer zou leggen. Zij heeft een nieuwe missie in haar leven, maar maakt ze daar anderen ook gelukkig mee?

Claire
Control freak Claire is de controle juist helemaal kwijt en haar leven staat compleet op z’n kop. In de afkickkliniek komt ze zichzelf behoorlijk tegen, maar tegelijkertijd ontmoet ze een man met een bijzondere aantrekkingskracht. Is dit de ware voor Claire, die eigenlijk geen enkele man bij zich kan houden of is het geluk dit keer wel aan haar zijde?

Roelien
Het leven van Roelien staat op dit moment in het teken van twee grote wensen: een kindje en een bruiloft. Maar is Evert daar eigenlijk wel de juiste man voor?

Tippiwan
En wat is er met Tippiwan gebeurd? Die ontsnapte uit de inrichting, maar overleeft zij de crash die haar auto maakte met een trein op een spoorwegovergang?

Seizoen vijf van Gooische vrouwen gaat het allemaal laten zien!

Reageren