Gordon blijft bij RTL 4

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4, noemt hem "een veelzijdig persoon die met al zijn facetten uitstekend bij RTL 4 past", en dus heeft Gordon sinds vrijdag een nieuw contract bij de oudste commerciële zender van Nederland.

Het komende seizoen zal er dus weer veel Gordon te zien zijn. Zo komt de zanger terug als jurylid van het programma X-factor, blijft hij te zien als deskundige in RTL Boulevard en wordt er nagedacht over verschillende nieuwe projecten, waaronder een vervolg op Glitter glamour Gordon.

Gordon over liefde
Alsof dat nog niet alles is, verschijnt er volgend jaar ook een boek van de hand van 'Goor': een gids voor gebroken harten. In dat boek beschrijft Gordon, als man met veel gebroken liefdes, de stappen op het levenspad als het even minder goed gaat met de liefde.

Erland als warme deken
RTL is blij met het besluit van Gordon om bij RTL 4 te blijven, maar Gordon zelf is er niet minder verguld om. Gordon: "De warme deken van RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard en zijn mensen voelt heel vertrouwd en dat uit zich in een hechte samenwerking. Voor de nabije toekomst staat nog een aantal interessante projecten op de rol, waarin RTL 4 steeds weer de televisiemotor is. Voor een vrije jongen als ik, spreekt dit een enorme waardering uit. Daar word ik best wel heel stil van. Het is een prachtige erkenning!"

Gordon (rechts) tekende een nieuw contract Gordon (rechts) tekende een nieuw contract

Programma's
Los van zijn terugkerende optredens in RTL Boulevard, begint RTL binnenkort alweer met de eerste auditierondes van X-factor. Ook gaat het verhaal dat hij zou werken aan 'Connie en Gordon over de vloer', waarin Connie Breukhoven Gerard Joling zou vervangen. Of programma's als Op zoek naar Elvis en Singing Bee ooit nog terugkomen, is niet zeker.

Meer over:

Reageren