Gordon blijft thuis

Op dit moment kun je nog iedere zaterdagavond zien hoe Gordon vakantiebestemmingen met gierende banden verlaat, maar fans van Gillend naar huis kunnen er maar beter extra van genieten: na het einde van dit seizoen komt het programma namelijk niet meer terug.

Volgens de zanger en presentator is de rek er inmiddels namelijk wel een beetje uit. "Het format van Gillend naar huis is wel uitgekauwd en mooi geweest", schrijft hij in zijn wekelijkse column in roddelblad Privé. "Het is tijd voor een nieuw project en een nieuwe uitdaging."

De nieuwe Oprah
En uitdagingen heeft Gordon genoeg. We noemen de Toppers en het voornemen om de Geer-loze band net zo succesvol te maken als de oude formatie, maar de zanger heeft nog meer ambities: "Ik droom van een Oprah-achtig programma, maar daar is Nederland gewoonweg te klein voor. Of een reisprogramma naar alle onwaarschijnlijk luxe resorts in de wereld. Ja, ik weet wel wat ik wil."

Forum
Met andere woorden: voorlopig zijn we nog niet van die Gordon af. Is dat goed of slecht nieuws? Laat ook van je horen op het Gillend naar huis-forum!

Gordon is weer lekker bezig! Kijk naar een compilatie:

Gillend naar huis is iedere zaterdagavond te zien om 23.00 uur op RTL 4.

Reageren