Gordon boos op Irene?

Gordon heeft er een handje van om tijdens interviews voortijdig het programma te verlaten. Liep hij vorig jaar al een keer weg bij Idols toen (volgens hem) de verkeerde finalist was weggestuurd, deze keer liep een interview met Life & cooking niet naar zijn zin...

De zanger en presentator was zondagmiddag met de Toppers te gast bij Life & cooking, maar na een paar vragen van Irene Moors over Gerard Joling besloot Gordon, die vandaag wordt opgenomen in het ziekenhuis, het voor gezien te houden. Hij gaf nog wel antwoord op de vraag of hij het dit jaar weer goed zal maken met Gerard Joling. "Er is al zoveel gezegd... Ik heb nu andere dingen aan mijn hoofd."

Reclameblok
Blijkbaar had Irene haar gast toch tegen de haren ingestreken, want na het reclameblok zat Gordon opeens niet meer aan tafel en moesten de overige Toppers Rene Froger en Jeroen van de Boom het interview als duo afronden.

Woordenwisseling
Het werd nooit helemaal duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld, maar volgens De Telegraaf verklaarde iemand uit het publiek dat er tijdens het reclameblok een flinke woordenwisseling tussen Gordon en Irene, die deze aflevering van Life & cooking in haar eentje presenteerde, is geweest.

Uitzending
Bekijk de uitzending van Life & cooking terug op RTLgemist

Reageren