Gordon doet Glamourland

Het gerucht ging al een tijdje maar nu is het echt zeker: Gordon wil de nieuwe Gert-Jan Dröge worden met een nieuw glamourprogramma.

Hij zegt dat zelf niet in zoveel woorden, maar zijn nieuwste programma Glitter, Glamour, Gordon moet kenners genoeg zeggen.

Afgelopen maandagavond zag Televizier's GJ Kooijman hem al even rondstruinen tijdens het Musical Awards Gala in Hilversum, waar hij de eerste opnames was aan het maken.

GGG
In GGG gaat Gordon met cameraploeg op pad naar alles dat met glamour te maken heeft. Dat was ook de reden waarom hij met zijn cameraploeg (niet iedere ster die te gast is neemt een eigen cameraploeg mee) de Musical awards doorkruiste.

Nieuwe look
Met Jamai in zijn slipstream wervelde de zanger en presentator tussen de aanwezige gasten door en sprak her en der met de aanwezigen. Hij heeft zichzelf voor het programma duidelijk een nieuwe look aangemeten: witblond haar en spierwit pak maakten de presentator bij het (black tie) gala een opvallende factor.

Dat Gordon's programma Gillend naar huis niet meer terug zou komen, is al langer bekend. Dat programma kreeg nogal eens kritiek omdat Gordon te respectloos om zou gaan met de geportretteerde deelnemers. Of dat bij GGG ook het geval gaat zijn, blijft afwachten.

Reageren