Gordon en Marc van der Linden hebben ruzie

Dat de vriendschap tussen Gordon en Marc van der Linden over is, blijkt wel uit de Facebookberichten van de 2 showbizz-giganten. Gordon noemt Marc zelfs een ‘beroepsrat’.

“Marc van der Linden was ooit een van mijn ‘dikste’ vrienden. (…) Tot meneer het nodig vond om mijn vriend te versieren. (…)”, begint Gordon zijn bericht.

“Beroepsrat Marc van der Linden heeft zijn fotoalbum gepakt met de compromitterende foto en daar een artikel over geschreven”. En met die foto bedoelt Gordon de foto waarop hij en Hidde de Vries zoenend te zien zijn.

Foto van zoenende Gordon en Hidde

De foto van Gorden en Hidde de Vries is gemaakt op een vakantie waar het drietal ‘samen gek deed’. Toen bekend werd dat Hidde de Vries een relatie had met Vivian Reijs, heeft Marc van der Linden de foto laten plaatsen in het blad Weekend.

“Hoe slecht en intens gemeen moet je als mens in elkaar zitten om zoiets te doen?”, gaat Gordon verder. De foto zou namelijk een van de redenen zijn dat Hidde de Vries en Vivian Reijs uit elkaar gingen. Ook plaatste Gordon enkele vakantiefoto’s van Marc.

Reactie van Marc van der Linden

“Gordon, veel dank voor het plaatsen van mijn vakantiefoto’s op jouw Facebook. Die foto’s had ik nog niet, want het boekje waarover je het hebt kreeg ik destijds niet van je. Kijk er nog maar eens goed naar, want op die foto’s zie je iemand die beter in zijn vel zit dan jijzelf”, reageerde Marc van der Linden

Reageren