Gordon geeft drugsgebruik toe in Linda's Zomerweek

28 Juni 2013 23:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Gordon deed op de bank bij Linda de Mol heel wat opmerkelijke uitspraken over zijn drugsgebruik én dat van de rest van bekend Nederland.

Gordon zat op de praatstoel bij Linda en onthulde heel wat onverwachte zaken.

Gordon gebruikt drugs

Linda sneed halverwege de uitzending het feit aan dat Gordon er geen geheim van maakt af en toe drugs te gebruiken. De bijna 45-jarige entertainer bevestigde dat hij inderdaad op recreatieve basis geniet van verdovende middelen. Maar hij verklaarde daarnaast dat hij heus niet de enige is.

"Heel bekend Nederland gebruikt flinkt"

Volgens Gordon gebruiken heel wat bekende Nederlanders allerhande drugs, maar is alleen hij er eerlijk over omdat hij al heel jong geleerd heeft dat je nooit moet liegen omdat het altijd uit komt.

Gordon is de roddels beu

Naast zijn drugsgebruik ging Gordon ook uitgebreid in op de vele roddels die bijna dagelijks over hem de ronde doen. Het recente gerucht dat hij op wereldreis zou gaan om de ellende in Nederland te ontvluchten was volgens de zanger de spreekwoordelijke druppel. Gordon werd naar eigen zeggen dusdanig verkeerd geciteerd door de media, dat hij besloot om iedere dag iets spraakmakends te verzinnen om te zien hoe vaak de pers zijn 'nieuwtjes' klakkeloos over zou nemen. 

Gordon in tranen

Toch nam Linda's Zomeravond een emotionele wending voor Gordon. Hij kon zijn tranen niet bedwingen toen Linda beelden liet zien van zijn overleden ouders. Gordon gaf toe dat hij zijn vader steeds beter begon te begrijpen. Gordon senior was alcoholist en Gordon verklaarde met alle problemen in zijn eigen leven te snappen dat naar de fles grijpen een begrijpelijke uitweg was. Overigens lijdt Gordon, net als zijn vader, aan diabetes.

Gordon verwacht Joling te slaan

Ondanks alle tegenslagen heeft Gordon zin in de toekomst. Binnenkort gaat hij met Gerard Joling voor RTL 4 een aantal weken leven van een AOW budget, ook al vertelde Joling recentelijk nog wat negatieve dingen over de zanger in een interview met roddelblad Story.

Daarop stuurde Gorden een sms'je aan Gerard: "Wat ontzettend sympathiek voor je, dit interview in de Story. Echt ontzettend bedankt, kus... Gordon". De reactie van Joling laat op zich wachten en desondanks gaat het programma door. "Al denk ik dat ik 'm binnen twee weken op z'n bek sla" besloot Gordon lachend. 

Meer over