Gordon heeft ruzie met LA The Voices

Gorden en LA The Voices gaan niet zonder ruzie uit elkaar. De overige leden van LA The Voices hebben zelfs een advocaat in de arm genomen.

Donderdagavond werd bekend dat Gordon en LA The Voices ruzie hebben over geld. Gordon maakte vorige maand bekend dat hij stopt met LA The Voices en sindsdien is het hommeles. De 4 overige leden van The Voices gaan door onder de oude naam en moeten Gordon hiervoor geld betalen. “Die jongens moeten gewoon een bedrag betalen per optreden of per gekochte cd. Dat is volkomen normaal. Ik heb de naam verzonnen, ik heb alles opgebouwd”, aldus Gordon.

LA The Voices vinden het maar onzin

 De overige leden van LA The Voices vinden dit onzin en zeggen zelfs dat ze nog geld krijgen van Gordon. “Hij kan niet vanuit Blaricum met een afstandsbediening het schip blijven besturen”, zegt Peter Strykes, één van hen. “Ik dacht dat de slavernij al heel lang geleden was afgeschaft.” Toch hoopt de zanger dat ze er nog zonder advocaat uit kunnen komen. “Ik houd niet van moddergooien.”

Gordon maakt alweer ruzie

Het is niet de eerste keer dat Gordon deze week in opspraak is vanwege een ruzie. Woensdag gooide de zanger via Facebook al met modder naar Marc van der Linden. Gordon noemde Marc een ‘beroepsrat’ omdat Marc destijds een foto publiceerde waarop Hidde de Vries en Gordon heftig aan het zoenen waren. De foto zou een van de redenen zijn waarom Hidde de Vries en Vivian Reijs uit elkaar gingen.

Reageren