Gordon in quarantaine

Het lijkt goed mis te zijn met de 44-jarige Gordon, de zanger en presentator is in de nacht van dinsdag op woensdag naar het ziekenhuis gebracht en ligt zelfs in quarantaine.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd Gordon onwel. “Hij kreeg ’s nachts krampen en vreselijke pijnen in de borst”, vertelt zijn manager Mirjam de Raaff aan de Telegraaf. “Gordon was bang dat het zijn hart was, waarop hij de ambulance liet komen. Gelukkig is zijn hart in orde."

Gordon op de Interne Geneeskunde

“Hij ligt in quarantaine op de afdeling interne geneeskunde. Bezoekers moeten zelfs een mondkapje te dragen”, verteld een interne bron. “Ik vermoed wordt dat Gordon nog minimaal een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven. De artsen zijn bang voor een bacterie. Voor mijn gevoel is er meer aan de hand dan een verwaarloosd griepje”. Het is dus goed mis met de zanger/presentator, maar wat er precies aan de hand is wil zijn manager niet zeggen. “De onderzoeken lopen nog en uitslagen zijn er nog niet, verder wil ik er niets over kwijt.”

Opnames X Factor

Volgens zijn manager is Gordon doorgegaan terwijl het eigenlijk niet meer kon: “Hij leefde op pillen als aspirine en antigrippines, en zijn lijf trapt nu op de rem.” De zanger besloot ondanks griep en een luchtweginfectie toch door te gaan met de opnames van X Factor. "Het was natuurlijk bekend dat hij ziek was, maar ondanks zijn ziekte heeft hij alles goed gedaan. Doordat Gordon kwam, kon de eerste fase van het programma helemaal worden afgerond”, vertelt een woordvoerder van RTL.

Gorden stapt uit LA The Voices

Gordon stapte van de week uit LA The Voices omdat hij de combinatie zingen en tv-werk niet maar aankon. “Ik vind het heel erg jammer dat ik ermee moet stoppen, maar het gaat gewoon niet meer samen met mijn andere werkzaamheden. Ik belemmer de jongens in hun groei qua band. Zij zullen wel verder gaan met LA The Voices”, aldus Gordon.

Reageren