Gordon is de stoutste BN'er

Niemand minder dan Gordon is dit jaar de stoutste bekende Nederlander. Tenminste, volgens de website deroe.nl, waar Nederlanders hun stem achter konden laten.

De meningen van duizenden stemmers is duidelijk: het liefst ziet Nederland Gordon naar Spanje verdwijnen, of tenminste een pak met de roe krijgen.

Dat was tenminste het doel van de makers van de site, die hopen door de roe uit te delen dat de goedheilig man de vervelende BN'ers meeneemt naar Madrid.

Goed gezelschap
'Goor' hoeft zich verder geen zorgen te maken: hij verkeert in illuster gezelschap. De tweede plek is namelijk voor de gevallen DSB-eigenaar Dirk Scheringa. 'Playmate' Patricia Paay staat op de derde plek.

Ook de politiek is geliefd. De top vijftien van de uitslag van de stemming kent verder namen als Jan Peter Balkenende, Rita Verdonk, Geert Wilders, Ronald Plasterk en Wouter Bos.

Schandaaltjes
Nadat eerder deze week bekend werd dat Gordon toch weer samen met Gerard Joling toetreedt tot de orde van De Toppers, hoeft de keuze van de Nederlanders geen verrassing meer te zijn.

Geer en Goor waren de afgelopen maanden dusdanig vaak in het nieuws met schandalen, ruzies en intriges dat er op veel fora, waaronder op Televizier.nl, in niet mis te verstane bewoordingen over hem gesproken wordt.

Desalniettemin gaat de carrière van Gordon als een speer, waaruit blijkt dat genoeg Nederlanders hem ook graag op de buis terugzien.

Reageren