Gordon is op dreef

De eerste X-factor liveshow zorgde voor veel opwinding bij de juryleden. Gordon haalde flink uit naar Eric van Tijn. Toch durfde Stacey de kant van Eric te kiezen. Maar 'De Topper' neemt nu wraak, daar kon ze op wachten.

In zijn column in weekblad Privé komt Gordon terug op het incident van afgelopen vrijdag. Daarin maakt hij nogmaals duidelijk hoe ontzettend boos hij was: "Het verschil in talent was zo groot dat een blind paard nog kon zien wie er naar huis moest en wie niet. Oké, Hester had niet de beweging en vrolijkheid in haar gezicht die je zou verwachten van een toekomstige popster, maar wel een ongehoord goede stem."

Wraak
Gordon geeft toe dat hij te ver ging toen hij Eric een lul noemde. "Misschien was het niet chic om op televisie iemand uit te maken voor mijn lievelingslichaamsdeel, maar de emoties lopen hoog op als er onrecht wordt gedaan." Toch kon hij het niet laten om Stacey achteraf nog terug te pakken: "Ze heeft de afgelopen show haar bewijs van onvermogen afgegeven en zal de komende shows moeten vechten om het publiek weer voor haar te winnen."

Strijd
Kunnen de vier juryleden nog samen aan één tafel zitten of is de strijd nu écht losgebarsten? Daar komen we vrijdag achter tijdens de tweede liveshow van X-factor om 20.30 bij RTL 4.

Praat mee over dit onderwerp op het X-factor Forum

Reageren