Gordon kwaad op Radio 538

De 'divo' van Hillywood is boos! En niet zo'n klein beetje ook. De oorzaak van Gordons furie is een opmerking van de radiohost Rick Romijn tijdens de Radio 538-ochtendshow Evers Staat Op.

Daarin beweerde de sidekick van Edwin Evers dat de Topper tijdens de afgelopen Gay Pride onwel werd door cocaïnegebruik, en niet door overdadige hitte, zoals de zanger zelf verklaarde. Voor Gordon is nu in ieder geval de maat vol en hij liet dan ook dinsdag in SBS Shownieuws weten juridische stappen te overwegen: ''Ik ga hem eerst zelf bellen, maar ben me aan het beraden om stappen te ondernemen. Ik laat mijn naam natuurlijk niet zo door het slijk halen.''

Aanval
Gordon voelt zich al een tijdje aangevallen door het populaire radiostation. ''Ik ben jarenlang elke ochtend vroeg uit mijn nest gekomen om daar op te treden, maar ik kreeg alleen maar te horen dat ik niet goed zing!'' Rick ontkomt persoonlijk ook niet aan de aanval. ''Rick Romijn is natuurlijk een heel naar en negatief persoon'', aldus een boze Gordon.

Boycot
Volgens de 'Snikkelklaas' van de Gay Pride is een hoop negativiteit vanuit de kant van Radio 538 te wijten aan de afgelopen Koninginnedag. Toen besloten namelijk de Toppers niet op te treden op het Radio 538-podium vanwege het Apeldoorn incident. ''Daarna zijn ze onze plaat gaan boycotten. Dat is zeker schokkend en ik heb het altijd voor me gehouden, maar ik ben nu helemaal klaar met ze. Nu komt alles naar buiten'', vertelt Gordon.

Reageren