Gordon over Jensen: 'zonde van de zendtijd'

In de nieuwste editie van Televizier haalt zanger en presentator Gordon uit naar talkshowhost Robert Jensen. Gordon zegt onder andere dat hij het zonde vindt dat Jensen steeds belangrijke zendtijd krijgt. En dat niet alleen. Hij noemt Jensen bovendien een "afgesloten hoofdstuk"...

Gordon kreeg van Televizier een test over zijn eigen leven, als onderdeel van een serie Televizier Quizzen die regelmatig terugkeren in de tv-gids. 

Afgesloten hoofdstuk
Eén van de vragen aan de zanger klonk als volgt:

"Over wie heb je het hier in een interview? ‘Hij is een heel gefrustreerd persoon en naar in de omgang. Hij heeft geen vrienden, gaat ook altijd alleen op vakantie. Het is eigenlijk heel triest'."

Waarop Gordon (overigens correct) antwoordde: "Over Robert Jensen."

Hij vervolgde: "Toevallig maakte hij een paar weken geleden nog een compliment over mijn programma Minute To Win It. Jensen is voor mij een afgesloten hoofdstuk. Mijn carrière heeft ten opzichte van die van hem zó’n enorme vlucht genomen, dat hij het niet waard is om over te praten. Eeuwig zonde dat die man steeds zulke belangrijke zendtijd krijgt."

Schelden
De vraag over Jensen was echter niet de enige vraag in de Grote Gordon Quiz. Zo lezen we ook dat Gordon zich heeft voorgenomen dat het gescheld op tv maar eens afgelopen moet zijn...

Dat, en nog veel meer, staat te lezen in Televizier editie 8, die vanaf (aanstaande) dinsdag 15 februari overal in de winkels (en natuurlijk bij abonnees op de mat) ligt! 

Meer over:

Reageren