Gordon Ramsay aan de botox

Ja, je leest het goed. De vloekende topkok Gordon Ramsay, bekend van onder meer het programma Oorlog in de keuken, is aan de botox. Op advies van niemand minder dan Simon Cowell besloot hij wat te laten doen aan zijn uitgezakte gezicht.

Gordon vertelde in een interview met de Daily Mail dat Simon tijdens een lunch steeds maar naar zijn kin zat te staren. "Hij zei dat ik er onmiddellijk iets aan moest laten doen. 'F*ck off', dacht ik toen nog", aldus Gordon. "Maar toen begonnen meer mensen opmerkingen te maken over mijn kin."

Minderwaardigheidscomplex
De topkok, die de laatste tijd vooral in het nieuws kwam door zijn financiƫle problemen en een vermeende affaire met ene Sarah Symonds, kreeg naar eigen zeggen voor het eerst in zijn leven last van een minderwaardigheidscomplex.

Aan de botox
Gordon: "Op een dag vroeg mijn visagiste of ik in mijn jeugd een ernstig ongeluk had gehad. Ze dacht dat ik misschien door de voorruit van een auto's was gevlogen.Voor het eerst in mijn leven had ik last van een minderwaardigheidscomplex. Toen heb ik botox in mijn gezicht laten spuiten."

Affaire
In hetzelfde interview sprak de kok ook voor het eerst openlijk over de vermeende affaire met Sarah. "Ja, ik ken haar. En ja, Tana kent (zijn vrouw, red.) haar ook. Maar heb ik met haar jarenlang een geheime relatie gehad? Nee, natuurlijk niet! Toen Sarah met het verhaal naar de media stapte, heb ik haar meteen opgebeld. Ze weet maar al te goed dat het klinklare onzin is. Die meid is niet goed bij haar hoofd!"

Reageren