Gordon Ramsay voor de rechter

Gordon Ramsay heeft wel eens betere tijden gekend. De vloekende tv-kok van onder andere Hell's kitchen moest zich afgelopen weekend voor de derde keer in een maand voor de rechter verschijnen in verband met schulden van zijn bedrijf.

De Daily Mail meldde afgelopen zaterdag dat Gordons leveranciers hem aanklagen, omdat ze nog 5000 pond (zo'n 5400 euro) van hem moeten krijgen. Het is niet de eerste keer dat de Britse chef hiermee te maken krijgt.

Restaurantverkoop
Afgelopen zomer klaagden andere leveranciers Gordon ook al aan, wederom wegens openstaande rekeningen. Mede daardoor was de tv-persoonlijkheid genoodzaakt om een aantal restaurants in Parijs, Praag en Londen te verkopen.

Affaire
Ook Gordons privéleven staat de laatste tijd onder grote druk. De topkok zou jarenlang een buitenechtelijke relatie hebben gehad met ene Sarah Syrmonds. Deze vrouw heeft 500.000 euro gekregen voor de rechten van het boek dat ze over deze affaire zal gaan schrijven.

Opvliegend karakter
Een ding is zeker: deze ontwikkelingen zullen Gordons opvliegende karakter in de keuken vast geen goed doen. Maar wellicht kan hij hiervan weer een nieuw programma maken en zo het verschuldigde geld terugverdienen?

Extra:
- meer reality op het forum >>

Reageer!
De man die kritiek heeft op iedereen, ligt zelf onder vuur. Terecht of niet?

Reageren