Gordon reageert op breuk met vriend

Nadat zijn vriend Raoul het einde van zijn relatie met zanger Gordon al wereldkundig maakte via Facebook, bevestigde Gordon het verhaal via de telefoon in RTL Boulevard. 

De relatie is over omdat Gordon afgelopen donderdag inderdaad vreemd is gegaan in de Baja Beach Club in Rotterdam. „Ik ben gewoon ontzettend stom geweest', zegt hij. „Ik stond aan de bar te zoenen en daar zijn foto's van gemaakt."

Borrels
De zanger geeft de schuld van zijn misstap een beetje aan het zware dieet dat hij volgt. „Ik had drie borrels gehad en ik stond al op m'n kop. Toen ben ik een jongen tegengekomen en die heb ik meegenomen.”

Pijnlijk
De twee gingen vervolgens naar een hotelkamer waar ze samen een fijne nacht beleefden. Het pijnlijke aan de kwestie is dat de one night stand van Gordon daar weer zelf foto's maakte en die vervolgens te koop aanbood aan de media. Idioot vindt Gordon. „Wat heeft het voor zin om dat te doen, om iemands leven te verwoesten?' 

Dark room
Op het einde van het gesprek met Boulevard kon er nog wel een klein grapje af op de vraag 'wat nu?' „Voortaan maar gewoon weer naar de dark room”, opperde Gordon. 

Lees ook:
Vriend Gordon meldt op Facebook dat relatie over is 

Reageren