Gordon ruziet op Radio 538

Het gonst van de geruchten rond de Toppers: Gordon zou zijn glitterpak toch weer uit de kast trekken. Radio 538 belde de zanger dinsdagochtend voor een reactie, maar het gesprek tussen Gordon en Edwin Evers liep uit op een heftige woordenwisseling.

In eerste instantie reageert Gordon nog beleefd op de roddels. "Ik wil het, zoals het er nu naar uitziet, niet meer doen. Ik heb genoeg negatieve publiciteit en bakken stront over me heen gekregen. Er zijn gesprekken, maar ik weet nog helemaal niets zeker."

Gezeik
Ineens slaat het telefoongesprek om en lijkt hij er helemaal klaar mee te zijn. "Hierdoor krijg ik gezeik, want alles komt weer op internet gestaan", aldus de zanger. "Ik heb er geen zin meer in. Ik wil jullie niet meer spreken en jullie willen mij niet meer spreken. Ik leef gewoon lekker mijn leven."

Sensatie
Gordon suggereert vervolgens dat Edwin Evers vooral op zoek is naar sensatie. "Dat is niet waar", reageert de radio-dj. "We vinden het ook leuk om je te spreken en willen hoor en wederhoor toepassen." De zanger zegt daarop: "Ik krijg niet het idee dat jij, na alles wat jullie over mij hebben gezegd, nog echt met mij bevriend bent."

Not amused
Tot slot laat de ex-Topper blijken dat hij 'not amused' is dat het radiostation nooit zijn platen draait, waarop Edwin Evers zegt: "Welk radiostation doet dat dan wel?" De zanger wil daar verder niet op ingaan en hangt op met de woorden: "Laat me gewoon met rust, dan laat ik jullie met rust."

Reageren