Gordon stopt met LA The Voices

Gordon heeft naar eigen zeggen geen tijd meer voor LA The Voices, zijn drukke tv-carrière belemmert de groei van de band.

De zanger en presentator zegt het volgende tegen Shownieuws: “Ik vind het heel erg jammer dat ik ermee moet stoppen, maar het gaat gewoon niet meer samen met mijn andere werkzaamheden. Ik belemmer de jongens in hun groei qua band. Zij zullen wel verder gaan met LA The Voices.”

Los Angeles The Voices

Gordon maakt de huidige tournee nog af en daarna verlaat hij de band. Op 31 maart is het laatste concert van de volledige groep in Vredenburg. In 2010 richtte Gordon Los Angeles The Voices op. Uit alle uitzendingen koos de zanger Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Orson Brown en Peter William Strykes als zijn medekompanen.

Gordon vol lof over LA The Voices

Het is verassend dat de zanger stopt met de band. In januari sprak Gordon nog vol enthousiasme over het succes van LA The Voices. “In het begin was de stemming sceptisch: wat heeft die Gordon nou weer verzonnen? Inmiddels worden we geaccepteerd en proef ik het respect en de waardering."

Reageren