Gordon twijfelt aan zijn Toppers-positie

Het AD kwam woensdag met het kwalijke nieuws dat Gordon binnenkort wellicht uit de Toppers zou worden geknikkerd: de Topper zou niet meer overweg kunnen met de manager van het trio. Waarbij de zanger de geruchten eerst ontkende, gaf hij woensdagavond toch toe enigszins te twijfelen aan zijn positie binnen de groep.

Zo verklaarde hij bij RTL Boulevard niet helemaal zeker te zijn van zijn zaak: ''Ik heb een onderbuikgevoel. Mochten ze achter mijn rug om dingen bekonkelen, dan heb ik er geen boodschap aan''. Ook maakte hij duidelijk helemaal klaar te zijn met al het drama van de afgelopen tijd: Gordon is het zat! Als het aan hem ligt, blijft hij dan ook gewoon lekker bij de succesvolle Toppers.

Onzeker
Hoewel manager Benno de Leeuw in eerste instantie ook deed alsof er niks aan de hand was, krabbelt hij nu ook stapje voor stapje terug. Zo verklaarde hij bij Boulevard dat het verhaal nog steeds enorm opgeblazen is, maar 'je toch nooit kunt zeggen hoe het gaat'. Zo had hij het vertrek van Gerard Joling ook nooit aan zien komen.

Beslissing
Blijft Gordon bij het sensationele trio? Komt Gerard terug? Dat zou allemaal aan het einde van de zomer duidelijk moeten worden. Dan wordt namelijk besloten wat de Toppers het aankomend jaar gaan doen.

Reageren