Gordon verlaat De Toppers

Gordon heeft er de kracht niet meer voor: hij stapt per direct uit De Toppers. Dat maakte de manager van de zanger en presentator woensdag bekend. Hiermee komt een einde aan een lange stroom van geruchten.

De manager benadrukte overigens dat dit niet betekent dat Gordon uit De Toppers is gezet. De zanger stapt uit eigen wil op. "'Ik heb jarenlang met ongelooflijk veel plezier bij De Toppers gezongen met als hoogtepunt de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Moskou"', aldus Gordon in een reactie op het nieuws.

Commotie
Hij gaat verder: "Eerder dit jaar gaf ik aan dat ik twijfelde of ik creatief gezien weer voldoende kon toevoegen aan De Toppers. Ik was verantwoordelijk voor de uitbundige kleding, de spectaculaire entourage en was de aanjager van het feestgevoel."

"Ik heb daar enorm veel plezier aan beleefd en er ongelooflijk veel passie in gestopt. Maar ik ben na alle commotie van de afgelopen weken tot de slotsom gekomen, dat ik de creatieve kracht niet meer heb voor De Toppers."

Afwachten
Na Gerard Joling is Gordon de tweede originele Topper die de groep van René Froger verlaat. Gerard werd vervangen door Jeroen van der Boom, maar wie de plek van Gordon gaat innemen is, blijft nog even afwachten.

Solocarrière
Of we Jeroen wel terugzien, is overigens ook nog onzeker: "Ik ben heel druk bezig met mijn solocarrière. En ik heb me de afgelopen maanden niet zo bemoeid met wat er binnen de Toppers gebeurt. Ik wacht het gewoon af."

Reageren