Gordon wil een oudere vriend

Gordon heeft genoeg van jongere vriendjes. Hij gaat nu hard op zoek naar ‘iemand van minstens 30’. 

Gordon heeft het gehad met jongere liefjes. Onlangs kwam er een einde aan zijn relatie met Raoul, die maar liefst zeventien jaar jonger was. Goor komt tot inkeer. „Ik moet nu een oudere man als partner kiezen. Van minstens 30 jaar, met een eigen carrière”, zegt de zanger in De Telegraaf. 

Ontrouw

Begin deze maand verbrak Raoul de relatie met Gordon. Goor was niet helemaal trouw geweest. Raoul maakte op zijn Facebookpagina bekend dat de zanger hem bedrogen had tijdens een wild avondje stappen in de Rotterdamse Baja Beach Cub. Eerder was Gordon nog zo zeker van zijn liefde voor de twintig jarige Raoul dat hij riep dat hij niets liever wilde dan met hem trouwen.

Niet de ware

Gordon is fair en komt openlijk uit voor zijn misstap. Hij ziet ook in dat de twintiger misschien toch niet de ware was. „Ik zie het zo: als alles in een relatie honderd procent in orde is, ben je niet vatbaar voor vreemdgaan.”

Beat the Best

Ondanks dat Gordon op dit moment geen relatie heeft, hoeft hij zich niet te vervelen. De zanger heeft genoeg om handen. Samen met Chantal Janzen stort hij zich op de nieuwe tv-show Beat the Best. John de Mol gaat het programma produceren. Gordon ziet het format wel zitten. Het wordt - hou je vast - een nieuwe talentenjacht! „Een soort Holland’s Got Talent, maar dan met talent uit de hele wereld. Fakirs, folkdansers, degenslikkers. En hier en daar een zanger natuurlijk”, zegt Goor enthousiast.

Supermatch

Gordon is enorm blij met Chantal Janzen aan zijn zijde. „Wij worden de Wendy en Martijn van dat programma, zeg maar. John de Mol ziet chemie tussen ons. Want ook Chantal is niet op haar mondje gevallen. Wij zijn een supermatch.”

Lees ook:

Gordon reageert op breuk met vriend
Gordon en Raoul uit elkaar 

Reageren