Gossip Girl en 90210 komen terug

Net 5 brengt vanaf zondag 3 januari in de vooravond nieuwe afleveringen van Gossip Girl en 90210.

In het derde seizoen van Gossip Girl zijn nieuwe rollen weggelegd voor grote namen: Hilary Duff en Tyra Banks zijn te zien.

Aansluitend staan de nieuwe afleveringen van 90210 op het programma. Daarin wordt al snel duidelijk hoe onderlinge relaties door enkele gebeurtenissen drastisch kunnen veranderen.

Gossip Girl
Gossip Girl draait om een verwende jeugdgroep uit de hogere New Yorkse kringen. Onderling strijden ze om status en populariteit, en die concurrentie wordt uitgebreid door een paar nieuwe personages. De beroemde filmster Olivia Burke (Hilary Duff) is nieuw op school en dit houdt de gemoederen flink bezig.

Serena (Blake Lively, foto) raakt bevriend met haar collega-ster Ursula Nyquist (Tyra Banks). De mysterieuze Bree Buckley (Joanna Garcia) toont erg veel interesse in Nate (Chace Crawford), maar daar blijkt iets achter te zitten. Uiteraard worden alle ontwikkelingen en onderlinge relaties nauwlettend in de gaten gehouden door de anonieme blogger ‘Gossip Girl’.

90210
In 90210, de opvolger van Beverly Hills 90210, heeft de familie Wilson het platteland van Kansas verruild voor het rijke Beverly Hills.

Hun nieuwe omgeving zorgt niet alleen voor de nodige aanpassingsproblemen, maar de onderlinge relaties worden continu op de proef gesteld. Zo wordt in de nieuwe afleveringen duidelijk hoe één enkele avond ervoor kan zorgen dat vriendschappen en familiebanden op scherp kunnen worden gezet.

Reageren