Gouden kooi-huwelijk voorbij

Het gerucht dat het niet goed zou gaan tussen de twee blijkt te kloppen: Huub en Claire uit de Gouden kooi gaan na anderhalf jaar huwelijk scheiden.

Huub en Claire waren allebei kandidaten in het omstreden realityprogramma De gouden kooi. Ze trouwden tijdens hun verblijf in de villa, maar gaan nu alweer scheiden. Claire maakte dat vrijdag bekend aan RTL Boulevard.

Vreemdgegaan
Een paar weken geleden verscheen er al een bericht op de Hyves-pagina van Claire dat de twee uit elkaar zouden zijn:

"Lieve mensen, ik heb droevig nieuws. Huub en ik zijn uit elkaar. Huub is weer vreemdgegaan. En nu werd het me echt te veel. Ik hou het liever voor familie, maar ik vind niet dat we moeten gaan spelen dat het goed gaat. Het ergste vind ik het voor ons prinsesje Sophie, maar we lossen dit goed op. Huub het was een mooi avontuur. Kus Claire."

Gehackt
Het stel verklaarde hierna dat iemand de Hyves-pagina van Claire gehackt zou hebben. Huub reageerde destijds op zijn Twitter:

"Verhaal van Claire haar Hyves is niet waar, een of andere debiel heeft haar Hyves gehackt. Trieste figuren, opsluiten die eikels. En al die mensen die meteen vooraan stonden om mij af te branden, fuck you all. Get a life."

Nu blijkt dat de Gouden kooi-deelnemers toch een punt achter hun relatie hebben gezet. De reden van de huwelijksbreuk is niet bekend gemaakt.

Reageren