Grey's anatomy: het nieuwe ER?

Fans van Grey's anatomy hoeven niet bang te zijn dat ze het over enkele seizoenen al zonder hun favoriete personages moeten stellen. De producenten hebben namelijk grote plannen met Meredith & co. Dit heeft echter wel gevolgen voor de cast zoals we die nu kennen.

Het zesde seizoen van Grey's anatomy, dat 24 september van start gaat in Amerika, zal vooral in het teken staan van de fusie tussen het Seattle Grace en Mercy West. Door deze samensmelting gaan we kennismaken met een hoop nieuwe personages.

Nieuwe aanwinsten
De producenten hopen zo wat aanstaande problemen met de huidige cast - Ellen Pompeo (Meredith) zwanger, nieuwe filmprojecten van Patrick Dempsey (Derek 'McDreamy' Shepherd en Katherine Heigl (Izzie Stevens) - op te lossen. De focus komt in het nieuwe seizoen wat meer te liggen op de nieuwe aanwinsten in het ziekenhuis.

Schimmig verleden
De nieuwelingen worden gespeeld door onder andere Robert Baker, Jesse Williams en Nora Zehetner. Hun personages hebben natuurlijk ieder hun eigen (schimmige?) verleden, dus daarmee zijn ze in Grey's anatomy wel even mee zoet.

De nieuwe ER
Sterker nog, de makers hopen met deze aanpak de nieuwe ER in handen te hebben. Voor de duidelijkheid: daarvan zijn vijftien (succesvolle) seizoenen gemaakt. Dit betekent overigens niet dat alle oudgedienden naar de achtergrond verdwijnen! Er komen alleen nog meer personages bij. Wij op de redactie zijn eigenlijk vooral benieuwd welke liefdesverhoudingen daar nou weer uit voortkomen...

Reageren