Grey's Anatomy seizoen zeven

Slechts één maand na de start in de Verenigde Staten. Seizoen 6 eindigde met een bloedstollend spannend tweeluik. De man van een vrouw die overleed na een operatie in het Seattle Grace Hospital, kwam wraak nemen op de behandelend artsen: dr. Sheperd, dr. Webber en Lexie Grey.

Dit ontaardde in een waar slachtveld, dat Derek ‘McDreamy’ Sheperd maar ternauwernood overleefde.

Zevende seizoen
In seizoen 7 is te zien hoe het ziekenhuispersoneel omgaat met hun trauma’s na de schietpartij en de veranderingen die deze schokkende ervaring met zich meebrengt.

Schietpartij met vergaande impact
De schietpartij, waarbij diverse mensen werden gedood, heeft bij iedereen diepe sporen nagelaten. Al het personeel van het Seattle Grace Hospital wordt dan ook grondig geëvalueerd door een psychiater voordat ze weer aan het werk mogen. De heftige ervaring heeft er bovendien voor gezorgd dat men zich realiseert dat het leven te kort is om belangrijke beslissingen uit te stellen.

Drama en liefde
Derek Sheperd werd getroffen door een schot in zijn borst die hem bijna fataal werd. Weet hij helemaal te herstellen en zijn baan als ziekenhuisdirecteur te hervatten? Meredith moest toezien hoe Derek werd neergeschoten en hoe Cristina zijn leven redde door de moeilijkste operatie van haar carrière uit te voeren. Zowel Meredith als Cristina heeft sindsdien moeite de draad weer op te pakken, waardoor ze voorlopig geen groen licht krijgen van de psychiater. Ondanks alle problemen, hangt er ook liefde in de lucht en is er zelfs een bruiloft in aantocht!

Reageren