Grey's anatomy weer op de buis

Waren we net gewend aan Addison in Los Angeles, moet ze alweer plaatsmaken voor haar ex-collega's. Net 5 schuift de resterende afleveringen van Private practice op de lange baan en gaat vanaf vanavond verder met nieuwe afleveringen van Grey's anatomy.

Amerika heeft als gevolg van de schrijversstaking maanden moeten wachten op de aflevering van vanavond. Het verhaal neemt dan ook een sprong van zes weken in de tijd. Derek en Rose zijn nu echt een stel. Meredith houdt de kersverse tortelduifjes nauwlettend in de gaten, ook al heeft ze het aan zichzelf te danken dat Dr. Shepherd groenere weiden wil verkennen.

Hartsvriendin
George en Lexie hebben een huisje gekocht, waar nog het nodige aan moet gebeuren. Erica Hahn heeft een nieuwe hartsvriendin gevonden in Callie. Cristina, Meredith, Alex en Izzie zetten alles op alles om een competitie te winnen die jaarlijks wordt gehouden in het ziekenhuis.

Addison
De prijs? Een felbegeerde beeper die ze het eerste recht geeft om te assisteren bij elke operatie. Hoe ingewikkelder de ingreep, hoe meer punten ze kunnen verdienen. Dat wordt dus patiënten kapen en hopen dat ze écht iets mankeren... Heimwee naar die goeie ouwe Addison? Volgende week komt ze langs bij het Seattle Grace ziekenhuis.

Reageren