Grey's Anatomy zonder Grey en McDreamy? (update)

Leegloop bij Grey's Anatomy. Na het vertrek van Katherine Heigl lijken nu ook Patrick Dempsey en Ellen Pompeo (McDreamy en Meredith Grey) de serie te zullen verlaten. Update: Ellen Pompeo gaat nog eventjes door.

Update 07-05-10
Grey-moe


Volgens Ellen Pompeo is het wel genoeg geweest voor haar personage Meredith Grey. De actrice is niet van plan haar contract na het achtste seizoen Grey's Anatomy te verlengen. Maar gelukkig voor ons is dat pas over twee jaar!

"Ik heb niet gezegd dat ik wegga", benadrukt de actrice tegenover het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra. "Ik heb gezegd dat wanneer mijn contract na het achtste seizoen is afgelopen, ik het waarschijnlijk niet ga verlengen. Ik denk dat de wereld zijn portie Meredith Grey wel heeft gehad", aldus Ellen.

We zullen zien welke tegenspelers er voor die tijd al aan hun letterlijke of figuurlijke 'einde' komen in de ziekenhuisserie.

---

Oorspronkelijk bericht 30-04-10
Grey's Anatomy zonder McDreamy?

De website Deadline.com maakt bekend dat Dempsey mogelijk niet door zou willen gaan met de ziekenhuisserie. Dit zal op de korte termijn niet al te veel consequenties hebben voor de serie, want zijn contract loopt tot het einde van het volgende seizoen.

Grey-loze Anatomy?
Verder meldt celebrity verslaggever Perez Hilton een bron te hebben die claimt dat zelfs Ellen Pompeo (Meredith Grey in de serie) denkt aan stoppen. Hoewel slechts een gerucht, betekent het natuurlijk niet veel goeds.

De serie lijkt niet een lang leven beschoren als Grey en McDreamy niet meer meedoen. De twee waren immers de stel waar de hele serie om draaide.

Mogelijk kunnen de makers de serie voortzetten zonder deze acteurs, zoals het de makers van ER ooit ook is gelukt zonder de oorspronkelijke sterren. Het lijkt alleen een moeilijkere opgave om een serie die Grey's Anatomy heet voort te zetten zonder Grey. Misschien dat haar zusje de hoofdrol kan overnemen?

Reageren