Groeten Uit De Rimboe terug

Groeten Uit De Rimboe is vanaf 27 oktober terug bij SBS 6. De families gaan dit seizoen op bezoek bij de Bodi-stam in Ethiopië en de Zemba-stam in Namibië.

Groeten uit de Rimboe komt terug op de Nederlandse televisie. Nieuw in deze reeks is dat dit keer niet alleen de bezoekende gezinnen hun ogen uitkijken, maar ook de gezinnen zelf voor grote verbazing zorgen bij de inheemse stammen waar ze te gast zijn.

Na drie succesvolle seizoenen van Groeten uit de Rimboe brengt SBS 6 eind deze maand een nieuwe editie van dit spraakmakende programma op de buis.

Afrika
In deze reeks gaan Nederlandse families ‘back to basic’ in Afrika. Ruim drie weken leven zij naar de primitieve maatstaven van de Bodi-stam in Ethiopië en de Zemba-stam in Namibië. Zonder kennis van de taal en enige vorm van luxe zoals ze gewend zijn in de westerse wereld moeten zij zich aanpassen aan de onbekende cultuur.

Voor de gezinnen betekent het dan ook vaker afzien dan genieten tijdens hun verblijf. Dit leidt tot veel verwondering en hilariteit, maar ook tot confrontaties en conflicten.

Verrassende wending
Dit keer zijn de rollen ook omgedraaid. De inheemse stammen komen eveneens voor een verrassing te staan als zij de opvallende gezinnen uit Nederland eenmaal ontmoeten.

Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de achtergrond van de gezinnen die te gast zijn in Afrika.

Reageren