Groot ego voor Heigl?

Grey's anatomy-ster Katherine Heigl heeft een beetje een flater geslagen door onterecht op tv te klagen over haar werkgevers.

De actrice klaagde tegen talkshowpresentator David Letterman dat de producers van Grey's anatomy haar een tijd terug een werkdag van maar liefst 17 uur achter elkaar hadden laten draaien.

Tegen David en zijn miljoenen kijkers riep ze: "Onze eerste dag terug op de set was een woensdag en het was - ik ga dit zeggen omdat ik hoop dat ze zich ervoor gaan schamen - een zeventien uur durende dag! Ik vind dat wreed en gemeen!"

Stank voor dank
Echter: een rondvraag door een showbizzwebsite laat zien dat Heigl helemaal niet door de producers gedwongen werd om zo lang te werken. De producers hadden de dag juist ingepland omdat Heigl zelf vrij had gevraagd om elders een film te gaan promoten.

Om tegemoet te komen aan haar wens, waren de planners van het productieteam met werkzaamheden gaan schuiven zodat Katherine de dag vrij kon hebben. En dat deden ze niet voor niks, want door het last minute moeten inplannen van de langere werkdag, moesten ze ook nog eens allerlei boetes en extra afdrachten betalen aan de Amerikaanse acteursvakbond.

De uitspraken van Heigl werden haar dan ook niet in dank afgenomen, maar voor zover bekend heeft ze nog geen verontschuldigingen aangeboden.

Reageren