Carpool Kara(j)oke

Groot geheim James Corden uitgelekt

24 januari 2020 14:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dankij een oplettende Amerikaan weet de hele wereld nu het grote geheim van talkshowhost James Corden: hij rijdt de auto uit de beroemde Carpool Karaoke helemaal niet zelf!

Oké, het was natuurlijk al best knap: interviewen, zingen en autorijden tegelijk. Maar omdat het James Corden in zijn Late Late Night Show-item Carpool Karaoke al jaren zo natuurlijk afgaat, leken toch maar weinig mensen zich af te vragen hoe hij dat eigenlijk doet. Bovendien, hij kijkt tijdens de ritten met de groten der aarde toch immers de hele tijd goed om zich heen of er geen verkeer van links of rechts komt?

Op de aanhanger

Dat laatste blijkt nu een groot toneelstuk. Dankzij een oplettende twitterraar is duidelijk dat James de auto niet zelf over de weg manoeuvreert, maar dat zijn bolide op een aanhanger achter een andere auto staat. De twitteraar in kwestie, ene Zoli Honig, zag ontdekte de leugen tijdens een drankje in Los Angeles. Opeens zag hij de bekende auto van James op en aanhanger voorbij komen en maakte een foto. Bij de foto schrijft hij: 'Ik zag James Corden en Justin Bieber voorbijrijden met hun Carpool Karaoke en nu heb ik problemen met vertrouwen.'

Niet minder leuk

James Corden en The Late Late Show hebben nog niet gereageerd op de ophef. Hopelijk schrikt het uitlekken van James geheim hem nu niet af om nieuwe Carpool Karaokes te maken. Want ondanks dat hij niet zelf rijdt, blijft het een van de leukste dingen om naar te kijken. Hieronder een selectie van de beste Carpool Karaokes!

Meer over