GTST aflevering 4500 - Ludo en Janine gaan trouwen

Het is maar goed dat het hier om een soap gaat: Ludo en Janine gaan vanavond voor de derde keer trouwen.

Het moet de mooiste dag van hun leven worden, na hun twee eerdere mislukte huwelijken met elkaar. Maar zo werkt dat niet in Goede Tijden, Slechte Tijden. Er gaat geheid iets heel erg mis op de bruiloft van Ludo en Janine, zoals vrijwel alle trouwerijen in Meerdijk gepaard gaan met rampspoed en ellende.Het vorige huwelijksdrama ligt nog vers in het geheugen: Wiet begon op bruid Nina te schieten, wat de brave Rosa het leven kostte.

Maxine is onschuldig
In de bijzondere aflevering van vanavond, het gaat tenslotte om nummer 4500, komen enkele dramatische verhaallijnen tot een climax, met alle gevolgen vandien. Janine heeft ontdekt dat niet Maxime maar Nick haar leven in gevaar heeft gebracht door met haar medicijnen te rommelen. Zij wil het Maxime vertellen, die ten onrechte is beschuldigd en bijna te gronde werd gericht door het aanstaande paar.

Ultieme wraakactie
Hoe reageert Ludo’s zus? Dan hebben we nog Amy, het jaloerse halfzusje van Nina. Zij is ontmaskerd als de stalker van Ludo’s hartendiefje en zint op een ultieme wraakactie. Dit is het voorlopige hoogtepunt van het jaar in de langst lopende tv-serie van Nederland. Tot de altijd spannende cliffhanger. De allerlaatste GTST van dit seizoen staat gepland op vrijdag 6 juli.

Reageren