GTST-fans boos op Bea

Goede Tijden Slechte Tijden-fans zijn boos op koningin Beatrix. Hun favoriete soap verviel gisteren  en de reacties op twitter spraken boekdelen.

Tweet na twee moest koningin Beatrix het ontgelden: 'Ik mocht beatrix sws al niet, en nu pakt ze me ook gtst nog af, kutwijf grr, ga lekker in het weekend aftreden ofzo', zegt  Bel. 'Lieve Beatrix kon u niet zaterdag of aankondigen dat u aftreed? Want dankzij u gaat gtst niet door BITCH!', vindt Lorenaa. 'Ik ben boos want ik kon me gtst niet kijken omdat die stomee beatrix inbeeld moest komen.' zegt een slecht spellende Yo. En ook Sven is niet blij: 'Dus omdat tante Bea haar toespraakje straks gaat houden, komt er geen GTST voor mij? Hallo we zijn allemaal gelijk, ik heb recht op GTST'.

Verloedering

Andere twittergebruikers zijn op hun beurt weer boos op de GTST-fans die onze koningin beledigden: 'Ze zouden zich kapot moeten schamen' en 'Dit is de verloedering van ons land.'

Dubbele aflevering

Hoe dan ook, vanavond kunnen alle getergde fans van Goede Tijden Slechte Tijden de schade weer inhalen, dan wordt er een dubbele aflevering uitgezonden van de soap. De rest van de programmering schuift daarom een half uur op. 

Reageren