GTST in Suriname

Nina (Marly van der Velden) en haar tante Maxime (Marjolein Keuning) komen vrijdag 7 januari aan in Suriname voor een heerlijke vakantie. Nina moet er hoognodig tussen uit, want zij heeft het even helemaal gehad met de liefde. Aan de andere kant van de oceaan lopen zij tot hun stomme verbazing Lorena (Gigi Ravelli) tegen het lijf.

Lekker er even tussenuit. GTST heeft binnenkort scenes uit een exotische locatie, namelijk Suriname!

Lorena, die bang is dat haar liefde Jack van Houten (Mark van Eeuwen) denkt dat zij Rutger Goedhart heeft vermoord, is op de vlucht voor hem, maar wil dat graag stil houden. Tot haar grote verrassing weten Nina en Maxime van niets en daarom zegt Lorena dat zij op vakantie is. Maxime en Nina krijgen argwaan en zijn geïrriteerd wanneer Lorena hen tot in de jungle achtervolgt. Ze vragen om uitleg. Uiteindelijk doet Lorena haar verhaal en smeekt Nina en Maxime om niets te zeggen, vooral niet tegen Jack.

Juliette van Ardenne
Samen genieten ze van al het moois dat het Zuid Amerikaanse land heeft te bieden, maar dat duurt niet lang… De stress rond de naderende opening van de nieuwe club Dansatoria neemt toe, want er moet nog personeel worden gezocht. Wiet (Pip Pellens) biedt zich aan, maar tot Lucas’ (Ferry Doedens) woede neemt Bing (Everon Jackson Hooi) iemand anders aan: Amber de Wilde (Julliette van Ardenne). Maar of Bing daar goed aan heeft gedaan, dat is vanaf dinsdag 11 januari te volgen.

Reageren