GTST: Nieuw leven in Meerdijk

Noud wil voor de baby zorgen die zijn vrouw Nina met Mike kreeg. Maar Nina vertrouwt hem de baby niet toe. Wat zal er in GTST terechtkomen van baby Nola?

Een nieuwe lente, een nieuw geluid in GTST. Dat klinkt soms lief en schattig, maar kan ook ontaarden in onbedaarlijk gekrijs. Het komt uit de mond van een pasgeboren inwoonster van Meerdijk: Nola, de baby van Nina Sanders. Gelukkig weet het wurm (nog) niet wat er allemaal is voorafgegaan aan haar geboorte en dat haar jonge leventje bijna in de knop was gebroken. Anders zou ze dag en nacht een keel opzetten. De alom gehate Mike Brandt is haar vader. Hij was uit op het geld van de familie Sanders en palmde daarom Nina in. Door een condoom lek te prikken, wist hij haar te bezwangeren. Maar Nina raakte snel op hem uitgekeken en ging terug naar haar wettige echtgenoot, Noud Alberts.

Ongewenst

Noud accepteerde dat ze een kind verwachtte van zijn grote rivaal. Maar zij kreeg er steeds meer moeite mee en wilde het laten weghalen. Op het laatste moment, in het ziekenhuis, zag Nina daar vanaf. Evenzogoed: ongewenst was Nola wel en dat schijnen baby’s in de baarmoeder al te voelen. Tel daar de ongewenste biologische vader en de labiele moeder bij op en u kunt op uw vingers natellen dat de kleine problemen gaat krijgen in het leven. Om te beginnen, durft Nina haar niet mee naar buiten te nemen en vertrouwt ze Noud de zorg over Nola niet toe.

Liefdesbaby

Bing wil intussen met alle geweld zijn kinderwens laten uitkomen. Bij Aysen ving hij bot, nu hoopt hij zijn nieuwe vriendin Monica te interesseren voor zijn plan. Inge Schrama (Sjors) is momenteel echt zwanger. Marly van der Velden (Nina) heeft daarentegen laten weten geen ‘liefdesbaby’ te willen. Ze mag wel uitkijken, want haar vriend heet toevallig ook Mike...

Reageren