GTST: Op zoek naar Lucas

2 April 2009 16:21 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Marly van der Velden (Nina in de soap) was jurylid bij de auditie voor haar eigen nieuwe tegenspeler. Vier aspirant-acteurs moesten gisteren bewijzen waarom zij de beste homoseksuele tegenspeler zouden zijn. Het ging om de rol van Lucas Sanders. Bij de auditie dook een bekend gezicht op...

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Ex-Idol Neil Hendriks was één van de aspirant-acteurs die zich voor de auditie meldde. Mocht hij voor de rol worden gekozen, dan wordt één van zijn dromen werkelijkheid: "Ik heb de afgelopen week al een paar keer liggen dromen dat ik scènes aan het opnemen was op de set. Mocht ik in de serie belanden, dan ga ik geen vrouwelijke homo spelen. Dat is mij beloofd door het castingbureau."

Vader Ben
In Idols waren we het gewend dat Neil door zijn vader Ben op de voet werd gevolgd. Natuurlijk was hij ook aanwezig bij de auditie van zijn zoon. "Neil is goed bevriend met Mari van de Ven en komt wel vaker in gaykroegen. Hij vindt het geen probleem om met jongens te zoenen, ook al is hij dan zelf gewoon hetero", vertelt Ben.

Wie o wie
Wie van de vier aspirant-acteurs de rol zal gaan spelen, is nog even de vraag. Eind mei beginnen in ieder geval de opnames met Lucas. Maar weten we allemaal nog wel om wie het hier gaat?

Lucas
Lucas is al een bestaand personage in de soap, maar hij verblijft momenteel in New York. Hij is de zoon van Stefano (Ludo's halfbroer) en Janine (Ludo's ex-vrouw) en daarmee ook het jongere broertje van Nina.

Goede tijden slechte tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Extra
- Ga naar de Artikelenpagina>>
- Lees alles over Goede tijden slechte tijden>>
- Praten over deze soap doe je op het Goede tijden slechte tijden-Forum>>

Meer over