GTST Quiz test soapkennis. Hoeveel weet je over Laura, Noud en Janine?

Leuk nieuws voor GTST-fans. Er is een GTST Quiz app gemaakt, waarmee je kunt laten zien hoeveel je weet van Nederlands meest bekende soap. Wie de hoofdprijs in de wacht sleept, maakt kans op een mooie prijs.

RTL 4 meldt dat GTST-fans vanaf nu de strijd met elkaar aan kunnen gaan via de GTST Quiz app. Door vrienden uit te nodigen via facebook of een willekeurige tegenstander te kiezen, kan iedereen met een smartphone (iOS of Android) er flink op los strijden.

Vier categorieën

In de app kunnen fans hun kennis testen in de categorieën Meerdijk, Inwoners en Verhaallijnen. Daarnaast is er nog een categorie die steeds wordt vernieuwd. Kies je voor één van de categorieën, dan krijg je twee keer vijf vragen die soms wat moeilijker zijn en soms wat makkelijker. Weet jij bijvoorbeeld hoe Laura's kleindkind heet, of wie de rol van Anita Dendermonde speelt?

Televisiekijken met Vincent

Lange tijd om na te denken heb je niet als speler van de quiz. Je moet wel snel zijn met antwoorden, want ook de snelheid telt. Binnen vijftien seconden moet je antwoord hebben gegeven op vijf vragen. Degene die na verloop van tijd het hoogste staat in de scorelijst, mag samen met Oscar Aerts, hij speelt Vincent Muller in Goede Tijden, Slechte Tijden, naar de soap der soaps kijken.

Voor wie een quiz op een telefoon nog niet genoeg vindt, is er in de zomer een televisiequiz over GTST, die Carlo Boszhard zal presenteren.

Reageren