Guus Meeuwis versus Jeroen van Koningsbrugge

Guus Meeuwis wordt de nieuwe teamcaptain van de volgende reeks Ik Hou Van Holland en daarmee dus de opvolger van de na dit seizoen vertrekkende Peter Heerschop. Irene Moors gaat óók iets doen voor IHVH, maar niet als vaste teamcaptain.

Guus gaat met zijn team van drie steeds wisselende bekende Nederlanders de strijd aan met het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Linda de Mol als vanouds vragen over ons kikkerlandje op hen afvuurt.

Stinkende best
De zanger is blij met zijn nieuwe klus: "Ik ben natuurlijk zeer vereerd en kijk erg uit naar de opnamen! Het zal niet meevallen om Peter te vervangen maar ik zal mijn stinkende best doen om voor Jeroen een waardige tegenstander te zijn."

Eerder deze week werd door RTL Boulevard nog beweerd dat Irene Moors de nieuwe vaste teamcaptain zou worden, maar dat is dus niet zo. Irene zal alleen in de IHVH-oudejaarsspecial op vrijdag 31 december als teamcaptain optreden.

Succes
Eerder dit jaar werd de door Talpa geproduceerde spelshow door de lezers van Televizier verkozen tot Beste Nederlandse Showprogramma Aller Tijden. Ook nomineerden onze lezers het programma voor de Gouden Televizier-Ring.

Reageren