Haar Yvon Jaspers verbrand

Yvon Jaspers ligt in de clinch met het blad Miljonair. De Boer zoekt vrouw-presentatrice poseerde voor het speciale liefdadigheidsnummer, maar was niet te spreken over de fotoshoot. Een stylist zou de blonde lokken van Yvon namelijk hebben verbrand...

Verbrand
Yvon reageerde woensdag in DWDD op alle commotie. Het boegbeeld van de KRO zegt dat ze gedwongen was een groot gedeelte van haar lokken af te knippen, omdat het ernstig was verbrand.

"Ik ben naar de kapper gegaan en heb het bonnetje naar het blad gestuurd. Zij hebben het veroorzaakt, dus het leek me logisch dat zij het zouden betalen."

Polderdiva
Hoofdredacteur Onno Aerden snapt niet waar Yvon zich druk om maakt. Hij reageerde woensdag in Shownieuws: "Ik viel van mijn stoel van het relaas dat Yvon deed bij DWDD. Ik snap niet dat je over een haarlok zoveel heisa kan maken. In Yvon Jaspers is een ware polderdiva geslopen, zo lijkt het."

Kapperskosten
Gelukkig zijn de twee partijen tot een overeenkomst gekomen. Yvon is uiteindelijk akkoord gegaan met een vergoeding van tweehonderd euro voor de gemaakte kapperskosten. Op verzoek van Miljonair is het bedrag niet naar Yvon zelf, maar het Ronald MacDonalds kinderfonds overgemaakt.

Bekijk hier de reactie van Yvon in DWDD:

Reageren