Hagenezen; hoge kijkcijfers

De Haagse jongeren van Oh Oh Cherso kwamen woensdag langs bij Paul de Leeuw's Madiwodovrijdagshow en ineens keken meer mensen naar zijn programma.

Acht dronken Hagenezen kregen gisteren in de MaDiWoDoVrijdagshow voor elkaar wat Paul de Leeuw en kornuiten in al die weken nog niet voor elkaar hebben gekregen: de kijkcijfer top 25 halen.

De Hagenezen uit Oh Oh Cherso waren gisteren te gast bij Paul de Leeuw en dat was blijkbaar aanleiding voor hun fans om eens te kijken wat er bij de buren gebeurt. Het resultaat: 570.000 kijkers. Nog steeds geen schrikbarend hoog aantal, maar wel bijna het hoogste voor Paul de Leeuw's madiwodovrijdagshow. Vanavond hebben de Hagenezen hun eigen zendtijd weer.

Dagwinnaar
Winnaar van de dag is Hello Goodbye; dat trok gisteren ruim 1,8 miljoen kijkers en voor de derde keer deze week staat daarmee Nederland 1 ruim bovenaan de lijst.

Ook de KRO detective Silent Witness doet het deze week veel beter dan vorige week. Vorige week woensdag kon de serie op 880.000 kijkers rekenen, gisteren stemden ruim een miljoen mensen af op de detective. Een verklaring daarvoor is vrij simpel: vorige week werd de wedstrijd Ajax-Real Madrid live uitgezonden.

Een andere opvallende stijger is SOS Sonja, die ten opzichte van de vorige aflevering 200.000 meer kijkers trok: tot 850.000 gisteren.

Meer over:

Reageren