Halve finale van Everybody Dance Now

In de eerste halve finale van Everybody dance now is Andreas Maintz een van de favorieten. Bij de audities was de bakker een van de grootste verrassingen met zijn postuur.

Op het eerste gezicht leek de voormalige bakker uit Aken met zijn wat gezette postuur geen kandidaat om je geld op te zetten. Maar toen de 30-jarige dansdocent eenmaal loos ging met zijn weergaloze breakdance-act deed hij de jury en het publiek versteld staan. "We love you, je bent een geboren entertainer”, riep Dan Karaty verrukt uit. Ook de andere juryleden, Jan Kooijman en Lieke van Lexmond, kregen kippenvel van de expressieve show die de 30-jarige Andreas opvoerde. "Ik heb nu alweer zin om hem terug te zien”, liet Jan weten nadat Wicked Mindz, zoals hij zich op Facebook noemt, groen licht had gekregen.

3 halve finales

In de eerste van de drie halve finales van Everybody Dance Now moet Andreas er ­vanavond meer van zien te bakken dan de meeste andere ­kandidaten. Alleen de beste van de acht dansers gaan in dit live­programma direct door naar de finale van 12 april. Wilt u de derde liveshow zien? Kijk op pag. 16 hoe u twee kaarten kunt winnen.

Reageren