Hans Kraay jr. dolbij met terugkeer bij Voetbal International

Tot voor kort leek een terugkeer van Hans Kraay bij Voetbal International onmogelijk. SBS wilde er niets van weten dat hun sportgezicht regelmatig bij een RTL-programma zou vertoeven en de onderhandelingen leken dan ook afgeketst. Maar nu blijkt het onmogelijke dan toch mogelijk.

Hans Kraay wordt na acht maanden afwezigheid op 14 maart herenigd met zijn voetbalmaatjes Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Slechts een keer per maand, dat dan weer wel. Maar dat mag de pret niet drukken. Kraay: „Ik ben heel blij. ik wilde per se door bij SBS, maar VI heeft me in het verleden zoveel plezier gegeven, dat ik daar ook graag wilde zitten. Dat programma is echt een uitje.”

Gunnen
Maar waarom heeft SBS na een maandenlange onderhandeling nu dan toch 'ja' gezegd? „Ik heb gevraagd of ze me dit wilden gunnen. De afgelopen tijd is er veel scheefgelopen tussen RTL en SBS, maar nu zijn ze overeengekomen dat ik er een keer in de maand mag gaan zitten. Op die manier blijf ik toch nog een SBS-gezicht. Ik heb nu in ieder geval voor de komende anderhalf jaar toestemming.”

Chemie
Maar waarom is het eigenlijk zo'n feest om bij VI te zitten? „Er is chemie tussen ons vieren. Er wordt niets voorbereid, niemand acteert en het is sporttelevisie die ook vrouwen aanspreekt. Maar laten we mijn terugkeer vooral niet groter maken dan het is. Zonder mij is het de afgelopen acht maanden ook prima gegaan met de heren.”

Snor
En zijn Wilfred, René en Johan ook blij met de terugkeer van Kraay jr? „Ze zeggen van wel, maar wie weet zitten Johan en ik na vijf minuten alweer in de lampen. Kijken of ze dan nog zo blij zijn. Ik verheug me er in ieder geval op een robbertje vechten met die snor naast me.”

Bent u een liefhebber van Hans Kraay jr, hou dan vooral Televizier in de gaten. Daarin verschijnt binnenkort een lang interview met de presentator.

Reageren