Hans Kraay jr. niet in VI

Hans Kraay jr. komt definitief niet terug in Voetbal International. Dat zegt Johan Derksen, analist bij de talkshow en hoofdredacteur van het gelijknamige magazine.

Het was een ware soap: Kraay zat al jaren zo nu en dan aan tafel bij de heren Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Ineens mocht hij van zijn werkgever SBS niet meer bij het RTL-programma meedoen.

2500 euro
Daarna begonnen de onderhandelingen, die uiteindelijk op niets uitliepen. Toch zag RTL nog een gaatje, en leek de weg voor Kraay alsnog vrij. Nu lijkt dat definitief uitgesloten.

"Kraay mag definitief niet meedoen van SBS", laat Derksen aan Radio Veronica weten. "Hans had een sponsor gevonden die SBS zou gaan betalen. SBS vroeg 2500 euro vergoeding voor iedere keer dat Hans daar zat, maar SBS houdt dat tegen. Het is heel treurig voor Hans."

Welkom
Volgens Derksen past Kraay jr. perfect in het VI-plaatje. "Wij moeten een character hebben dat tussen René en mij heel goed past. Iedereen is welkom, hoor. Maar we zijn al twaalf jaar bezig en Kraay is de enige die er goed tussen past", zegt hij.

Het lijkt er op dat de soap nu ten einde is. Dat leek het echter al een paar keer, dus wellicht dat er in de nabije toekomst nog veranderingen in het VI-firnament komen.

Reageren