Hans Kraay jr. toch in VI?

Hans Kraay jr. keert mogelijk toch terug als vaste gast in Voetbal International. Analist en VI-hoofdredacteur Johan Derksen laat weten dat RTL en SBS inmiddels op één lijn zitten.

Eind juli maakte SBS bekend dat Kraay jr. niet aan de voetbaltalkshow mag deelnemen. De omroep wilde in ruil voor Kraays deelname enkele RTL-sterren in SBS-programma's, maar die garantie kon RTL niet geven.

Verrassende ontknoping
Volgens Johan Derksen zijn de onderhandelingen toch verder gegaan en is er meer uitgekomen dan vooraf werd bedacht. "Ik kan je vermelden dat er een verrassende ontknoping nadert", zegt hij.

Derksen gaat verder: "Woensdag staat het al in de VI, maar om de onderhandelingen niet te choqueren kan ik het nog niet helemaal bekend maken. Maar er is goede kans dat we Hans hier weer aan tafel kunnen begroeten."

Voor de precieze uitkomst van de onderhandelingen zullen we dus de Voetbal International van komende woensdag af moeten wachten, maar de kans is volgens Derksen behoorlijk aanwezig dat Kraay jr. gewoon zo nu en dan aan de analistentafel plaatsneemt.

Reageren