Hans Kraay jr. vindt Johan wél leuk

In het praatprogramma Voetbal International was Hans Kraay jr. de laatste tijd steeds vaker te gast. En als er al die keren één ding opviel, dan is het wel dat hij het absoluut niet kan vinden met vaste deskundige Johan Derksen, vooral als die laatste de vader van Hans weer eens afkraakt.

Toch lijkt die pijnlijk gespannen sfeer tijdens de opnames in werkelijkheid bijzonder mee te vallen, zo liet hij weten in de Coen & Sander show op 3FM. Hans schuift dan ook graag aan bij het programma. Sterker nog, hij is zelfs een groot fan van Johan Derksen!

Vakman
Hans: "Ik heb ontzettend veel respect voor de vakman Johan Derksen en kan ook enorm genieten van René van der Gijp. En Wilfred Genee is misschien wel de beste sportpresentator van Nederland."

Niet gezellig
Volgens Hans vinden kijkers die onderlinge strijd tussen de mensen aan tafel juist wel amusant. "Ik zeg niet dat het gezellig is. Ik bedoel: Voetbal International is geen programma om de mensen even gezellig met een kopje thee te laten kijken.

Aanvallen
Verder is Hans van mening dat hij zeker niet over zich heen laat lopen. En wat Johan betreft: wie kaatst kan... Juist.Tegen Coen en Sander zei hij in het gesprek dan ook het volgende: "Als jullie mij nu zouden aanvallen: prima. Maar als je me dan maar niet uitzet als ik antwoord geef. Ik word ook niet uit Voetbal International gezet."

Reageren