Hans Kraay jr.: “Wesley Sneijder wilde de heren van VI in elkaar laten stampen”

1 mei 2013 16:21 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hans Kraay jr. doet een schokkende onthulling: Wesley Sneijder was zo boos om de pesterijtjes in VI dat hij al een privéjet had gebeld om de heren ‘eventjes op te zoeken’.

In 2010 hadden de mannen van VI (Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee) het nogal voorzien op de middenvelder van het Nederlands elftal. Het ging vooral over zijn geringe lengte. Week na week passeerden opmerkingen over zijn lengte en vriendin Yolanthe de revue. Op een gegeven moment was de maat vol, zo vertelt Hans Kraay jr. in de VARA Gids. Na de uitzending hing een in paniek-verkerende Yolanthe aan de telefoon: “Hans, jij bent goed met Wesley hè. Hans, Wes is helemaal krankjorum geworden! Hij heeft een privejet besteld en zijn vriendjes uit Utrecht Ondiep gebeld!”, aldus Yolanthe.

Stampvoetende Wesley Sneijder

Vervolgens kreeg hij een opgevoerde Wesley aan de lijn. “Hàns, het is nu mooi geweest, ik laat ze nu in elkaar stampen. Over 3 kwartier stijg ik op”, aldus Wesley in een plat Utrechts accent. Gelukkig wist hij Wesley te kalmeren. “Ik zei wacht nou even op maandag, ik ga dan wel even in de tegenaanval”, aldus Kraay RJ. De privéjet bleef aan de grond en het liep af met een sisser.

Kijk hieronder voor een gedeelte uit de desbetreffende uitzending

Meer over