Hans van der Togt weg bij Madiwodovrijdagshow

Hans van der Togt heeft naar eigen zeggen 'niks meer te zoeken' bij de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink.

De 63-jarige presentator was wekelijks te gast met een eigen showbizzrubriek, maar vond die opzet toch niet zo bij zichzelf passen.

Geen roddels
"Ik had daar helemaal niks meer te zoeken. In mijn rubriek zou ik berichten over de roddelbladen, maar dat is niet zo uitgepakt." En dus besloot Hans in goed overleg met Paul de show te verlaten, zo vertelde hij aan SBS Shownieuws: "We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan."

Eerder verliet ook Erben Wennemars (foto rechts) de show al omdat hij zich in het programma niet op zijn plek voelde. Alleen Filemon Wesselink en Paul de Leeuw werken nu nog samen in de show.

De Madiwodovrijdagshow kampt met tegenvallende kijkcijfers. Paul de Leeuw en Filemon Wesselink raken wel zichtbaar steeds beter op elkaar ingespeeld. Ook hebben alle betrokken partijen (omroep en zender) eerder al aangegeven zich volledig achter het programma te scharen en het programma de tijd te geven zich te ontwikkelen. Hoeveel dat echter precies is, is niet zeker.

Meer over: