Happy Days-ster aan de grond

Het zijn verre van Happy Days voor actrice Erin Moran (51), beter bekend als de schattige Joanie Cunningham. Ze zit financieel volledig aan de grond.

Erin Moran speelde tussen 1974 en 1984 de rol van Joanie in de comedyserie Happy Days, later kreeg ze zelfs haar eigen spinoff met Joanie Loves Chachi maar daarna hield het al snel op met de acteerloopbaan van Erin. Haar laatste wapenfeit stamt uit 2008 toen ze meedeed aan de realityserie Celebrity Fit Club. 

Woonwagenkamp
Ze is uit haar huis in Californie gezet en woont noodgedwongen met haar man Steve bij diens moeder op een woonwagenkamp in de Amerikaanse staat Indiana. Daar verzorgt ze haar hoogbejaarde schoonmoeder, terwijl Steve de eindjes aan elkaar probeert te knopen met een baantje bij de plaatselijke supermarkt.

Royalties
Toch is er goed nieuws te melden voor Erin, met een beetje geluk zijn haar geldproblemen binnenkort opgelost. Samen met haar Happy Days-collega's is ze verwikkeld in een rechtszaak tegen de makers van de serie om de royalty rechten voor de verkoop van Happy Days-dvds. Als ze in het gelijk wordt gesteld, kan dat haar zo'n 250.000 dollar opleveren. 

Tot die tijd verdient ze de kost door foto's en handtekeningen te verkopen aan fans, maar steeds minder mensen herkennen de voormalige kinderster nog.

Reageren